tirsdag 5. januar 2010

Fra det ene ytterpunktet til det andre!

For 15 dager siden feiret vi bursdagen til en liten englegutt. Dagen var tøff og tårene bare rant. I dag feirer vi 3 års dagen til ei lita prinsesse, og dette er en gledens dag! Vel, ihvertfall for mammaen og pappaen. Andrèa synes ikke det er så veldig stas, for hun vil bare være TO år for tenk. "neeeeei, jeg har ikke bursdag. Jeg er bare to år!" Nå står hun er foran TV`n splitter naken, og drikker brus og spiser nam nam. Har man bursdag, så har man bursdag, og da får man bestemme selv hva man vil!Nå skal vi snart spise litt kake før mannen i huset reiser på jobb, og resten av dagen skal vi bruke til å gjøre ting prinsessa vil. Den store feiringen får vi ta når Eldar har fri, og jeg er frisk igjen.

Det som er litt spesielt er at jeg har en fetter som er like gammel som meg, og vi har fulgt hverandre i ett og alt hele livet. Da jeg brakk armen tok det bare noen dager før han brakk armen. Da han brakk beinet tok det bare noen dager før jeg brakk beinet osv.. Sindre kom til verden på fetteren min sin bursdag, og i dag på Andrèa sin bursdag har han fått sitt første barn!!Gratulerer så mye med dagen, Prinsesse Andrèa. Mamma og pappa elsker deg!


4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med 3-årsdagen til prinsessa!

  Håper dere får en flott feiring av fødselsdagen til den skjønne jenta. :o)

  SvarSlett
 2. GRatulerer så masse med 3 års dag i huset:) Flirer litt gjenkjennede på den viljestyrken der:) Men de er nå bra søte alikavel:)

  Kos deg med Prinsesse Andrea og snart vil hun bare bli gamlere. Aldri bra nok å være minst i bhg:) Klem Eva

  SvarSlett
 3. HURRA for prinsesse Andréa med de nydeligste blå øynene jeg noen gang har sett. Utrolig vakker som baby også, kjempefint bilde!
  Hihihi... hun er så herlig. Hun vil faktisk bare være to år - montro om hun allerede forstår fordelen med å være liten og uten bekymringer?? Det hadde absolutt ikke forundret meg når det gjaldt henne :)

  Det høres likevel ut som om prinsessen får være prinsesse, med brus og godis splitter naken foran tv'en ... tror jeg savner å være barn igjen.. hihi, for slike ting tar seg ikke så bra ut om man er voksen. "Hei sjef! Du jeg kommer ikke på jobb i dag, fordi jeg sitter naken foran tv'en og spiser snop og drikker brus, jeg har bursdag ser du.. " ;-D

  MOrsomt med han fetteren din, nesten litt skummelt. Men du .. har du brukket en arm og en fot også...?? Hva er det som ikke har skjedd deg egentlig? ;)

  Håper du er på bedringens vei, og at prinsessen har hatt en fin dag!

  Stor klem og en ekstra suss til Andréa :)

  SvarSlett
 4. Hipp Hurra for prinsesse Andrèa!
  Håper du har hatt en fin dag, lille venn!

  Og håper du er på bedringens vei, Anne!

  Klem Klem

  SvarSlett