mandag 21. desember 2009

Gratulerer så mye med dagen!

Elskede engel... mamma skulle skrivd et langt innlegg til deg nå, men ordene sitter fast i halsen, og tårene triller nedover kinnene mine. I dag er savnet så ekstra stort, og tomrommet føles så altoppslukende. Det kommer mange for å feire deg i dag, lille Sindre-min. Mamma kjenner at det er godt med all den støtten akkurat i dag.

Da storesøster var et år så satt hun på mammas fang mens dem andre stod i ring rundt henne og sang. Slike ting får vi aldri oppleve med deg.. Men en ting skal du vite, elskede barnet mitt, du er borte, men ikke glemt. Vår kjærlighet til deg varer evig.

Gratulerer med dagen, lille Sindre-min!


12 kommentarer:

  1. Sender deg all støtte, varme tanker og gode klemmer jeg bare orker!
    Godt at du har mange du kan dele både sorg og glede med i dag!
    Sindre har satt dype spor i manges hjerter, og han vil aldri bli glemt!

    Gratulerer med dagen, lille vakre englegutt!

    SvarSlett
  2. Hei..
    Har lest meg gjennom hele bloggen din....grått mange tårer.. Tankene mine er med dere i dag...føler med dere. Ta vare på hverandre!

    Varme klemmer ifra en mor til en annen mor :-)

    SvarSlett
  3. "Vi lånte deg bare.
    Ethvert lån må betales.
    Vi betaler med savn"

    Jeg gråter og gråter her jeg sitter, vår frøken blir 1,5 år i romjula og jeg kan ikke fatte hvordan det hadde vært å gå inn i høytiden, eller livet for den sakt skyld, uten henne...

    Håper dere kommer dere gjennom jula på en ok måte, for dere alle.


    Gratulerer med dagen, Sindrelille!

    *klem*

    SvarSlett
  4. Kjære Anne! Sender deg varme hilsener på en utrolig trist og tøff dag! Håper du har fått tid til ettertanke og minne tilbake på den tiden dere fikk sammen. Jeg klarer ikke å jobbe på disse dagene, selv nå 2,5 år senere er fødsels- og dødsdagen tunge. Et vers til deg, som vi fikk av sykehuspresten, og som jeg har fått kjært.

    Når jeg legger meg til hvile
    Tretten engler om meg står
    Tvende ved min høyre side
    Tvende til min venstre går
    To på vakt ved hodeputen
    To ved foten dessforuten
    To meg dekker
    To meg vekker
    En meg viser
    Alle himlens paradiser.

    klem fra en englemamma

    SvarSlett
  5. Mange varme tanker til deg og dine i dag! Jeg har lest mange av innleggene dine idag- og sitter her rørt til tårer! Du er en fantastisk mamma til dine to barn. Utrolig ærlig av deg å dele historien din med oss! Mange varme klemmer, Hilde

    SvarSlett
  6. Kjære,kjære deg...
    fant deg via Ida, og måtte jo inn å lese...
    FInner ikke ord,ingen til trøst....liver er ikke for amatører.
    Sender deg en varm klem på denne dagen
    hilsen fra Anette

    SvarSlett
  7. kjære deg...tårene triller,når jeg leser bloggen din...finner egentlig ikke ord..men vet hvordan dere har det..er selv en englemamma
    ta rede på hverandre idag ...varm tanke,tenner lys her for lillegutt..varm klem fra en englemamma til en fantastisk mor og englemamma
    takk for at du deler en så fin bligg med andre.

    SvarSlett
  8. Hei min kjære gode fine Anne!
    Har tenkte og tenkte og tenkt så utrolig masse på dere idag. Og snakket veldig mye om dere!
    Håper dere har tatt ekstra godt vare på hveradnre i dag, og at feiringen av en dypt savnet gutt har også har vært en god opplevelse! Du skal vite at jeg også har blitt veldig glad i deg!

    Stor varm klem fra Ida

    SvarSlett
  9. Så tungt og sårt å lese.

    Jeg kan bare forestille meg hvordan det må være å miste det kjæreste man har, men det blir for vondt å tenke på.

    Mine tanker går til deg og din familie - og til din lille sønn som skulle blitt ett år i går.

    SvarSlett
  10. Hei, det er så trist å lese bloggen din, og jeg ønsker dere alt godt nå i høytiden. Det er nok vanskelig å ha så mye sorg i seg, og samtidig må du jo fortsette pga veslejenta di.
    Stå på, dette kommer du deg igjennom - bare ta tiden til hjelp. Man blir sterkere av å takle motgang (det vet jeg selv). Ta vare på hverandre, og håper at feieringen av gutten din ble en god og fin stund.

    SvarSlett
  11. En rose er du i Herrens hage. Du trenger ei streve for å Herren begahe! Hans nåde er nokk- hvil i hans favn. Legg alle byrdene på Ham!

    Sterk blogg du har! Det får meg til å sette enda mer pris på det jeg har- vi vet aldrig hvor lenge vi har hverandre på denne jord. Fant deg via put it in a box. Tankene går til dere! Håper dere får en velsignet julehøytid! Jeg ønsker å si som sist innlegg sa: Ta tiden til hjelp for å lege sorgen. Lykke til videre! Klem

    SvarSlett