fredag 18. desember 2009

En fin kveld

Etter flere dager med baken planta i sofaen, og ansiktet vendt mot veggen har jeg i kveld hatt en veldig koselig kveld sammen med mannen min, og en gjeng med veldig koselige damer :) Jeg har ikke så mye å skrive om akkurat nå, men ville bare dele at jeg faktisk har hatt en veldig fin kveld hvor vi har kost oss masse. Etter vi kom hjem igjen har mannen min sitti i sofaen og spilt gitar og sunget litt. Jeg føler meg så harmonisk og glad i dag :)

2 kommentarer:

 1. Så godt å høre! Det er fantastisk med slike gode dager innimellom, vitamininnsprøytning deluxe! Håper dere får mange slike gode dager sammen fremover!

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Hei vennen!

  Så godt det var å lese at du har noen gode dager innimellom nå. Forstår at det er utrolig tøft akkurat nå, siden det er så mange merkedager. Spesielt på mandag, når det er ett år siden Sindre ble født!

  Så må jeg si tuuuusen takk for utrolig fin hilsen på bloggen min i går. Vet du hva -jeg leste den i dag morges når jeg sto opp, og tårene begynte å trille. Det er helt sant! Det betyr virkelig så mye at du skriver det, og jeg kan ikke annet enn å si det samme. Jeg har jo tenkt at du kanskje syntes det er litt rart at jeg som en helt ukjent jente involverer meg så mye i deres liv. Av og til har jeg vært redd for at du har syntes det har vært litt 'too much', om du skjønner. Det har absolutt ikke vært noe jeg har tolket fra deg, men bare tanker som dukker opp selv :) Derfor var det utrolig godt og rørende å lese det du skrev. Jeg har sagt det før - men må si det igjen.. hele ditt herlige vesen, din hjertegode måte å være, din åpenhet og din historie har satt så dype spor i meg og gjort noe med hele meg, at jeg umulig kunne fortsette dagen uten å vise at jeg var her.

  Tenker veldig mye på deg om dagen. Lurer på hvordan du har det, og håper at dere vil få en fin feiring på mandag - til tross for at jeg vet du gruer deg, og at du vet det ikke vil være noen bra dag.

  Håper de fine dagene fortsetter fremover. Håper det dukker opp krefter i deg du ikke ante du hadde - som er med å støtter deg igjennom de tunge dagene!

  Stor varm klem fra Ida

  SvarSlett