tirsdag 22. desember 2009

Jeg titter tilbake på årene som har gått...

Tusen takk for alle hilsener og gode ord vi fikk i går. Det varmer så mye på tunge dager. Dagen i går var tøff med masse tårer og tunge tanker, men vi kom oss gjennom den med begge beina plantet på bakken.

I dag vil jeg ikke dele tunge tanker med dere, men minner fra dem fire beste dagene i mitt liv.

Den første av disse dagene er da jeg ble mamma for første gang. Jeg hadde aldri trodd at det gikk an til å elske noen så høyt som jeg elsker Andrèa. Morskjærligheten blomstret fra første sekund, og jeg ønsket å beskytte den lille jenta mi med hud og hår. Livet var endelig perfekt, og det var ikke den ting jeg ikke kunne klare bare jeg hadde datteren min.

Andrèa 15 timer gammel.
Videre til den andre av dem lykkeligste dagene i mitt liv er den dagen jeg fikk beskjed om at jeg endelig var frisk igjen etter blodproppen og mange runder med operasjoner over flere dager. jeg skulle endelig få komme hjem igjen og være sammen med Andrèa. Gleden over å skulle få være mammaen til den lille jenta mi igjen på heltid kan ikke beskrives.

Her har jeg akkurat fått beskjed om at jeg skulle få reise hjem igjen:


Her har vi kommet til dag nr tre. Livet føltes så perfekt den dagen. Jeg giftet meg med mannen i mitt liv, datteren vår var brudepike, og jeg var 17 uker på vei med lille Sindre-min. Jeg følte meg som verdens heldigste, bare se hvordan jeg strålte den dagen!
Og sist, men ikke minst den dagen jeg ble mamma til en nydelig liten prins på bare 2096 gr, og 43 cm lang! Den dagen var virkelig livet mitt perfekt, og familien vår føltes så komplett. Han var ikke kortvokst som legene fryktet under svangerskapet. Armene hans var like lange, beina var like lange og brystkassen var ikke for tramg. Gleden over at han var helt frisk, og at det ikke være noen slike "problemer" i livet hans var ubeskrivelig stor. Prinsen vår var ikke bare perfekt for oss som han uansett ville ha vært, han var perfekt for alle andre også!

Her er Sindre bare noen få minutter gammel, og titter på pappaen sin for første gang:

2 kommentarer:

 1. Oi! Det var litt av en søskenlikhet på de to nydelige barna dine! Lille Sindre og Andrèa var veldig like som nyfødte..
  Og for en nydelig brud du var! Kjempefint brudepar, skjønner godt at du følte deg som verdens heldigste den dagen! Andrèa var jo som alltid bare helskjønn som brudepike!
  Takk for at du deler minnene dine med oss!
  Stor klem!

  SvarSlett
 2. God morgen!
  Så koselig å høre fra deg igjen. Dere var konstant i tankene mine på mandag! Og for et
  n y d e l i g innlegg. Det er jo ikke til å legge skjul på at jeg bli veldig glad og veldig trist på en og samme tid. Utrolig fine og stemningsfulle bilder. Du var en fantastisk vakker brud, helt nydelig. Og ja, jeg så også hvor du strålte denne dagen. Fiiine fiiine Andréa, hun er bare så utrolig herlig. Også vil jeg si du har gjort ett kupp med den mannen din også ;-D Vakre lille nyfødte Sindre, jeg sier som du sier selv, perfekt på alle måter! Tusen takk for ett vakkert innlegg som varmet om hjertet mitt. Nå skal jeg bare gråte ferdig først - for det nytter ikke å prøve å holde tårene tilbake - så skal jeg forsøke å rydde litt og hente motivasjon til å vaske kjøleskapet.. Vasket ned kjøkkenet i går, deilig å få det gjort!

  Masse masse gode tanker til deg i dag, håper dere får en koselig lillejulaften. Kommer tilbake igjen i morgen, for å ønske deg en riktig god jul :)

  Varm klem fra Ida

  SvarSlett