torsdag 24. desember 2009

Julemorgen

Andrèa er et eneste stort smil. Nå sitter hun foran Tv og koser seg med julestrømpa si. Hun venter så spent på både julenissen og julegjestene. pakkene ligge runder treet, og hun har ikke helt skjønt at ikke alle er til henne. "jeg får pakke av tante Malin mamma?". Joda. sier jeg, du gjør nok det. "jeg tror jeg får leker!". Jeg prøvde å forklare henne at det ikke var sikkert at det var leker, kanskje det var klær istedenfor? Hun kikket på meg og ristet oppgitt på hodet: "nesj da mamma, jeg tror nok ikke det!" Hun vet ihvertfall hva hun vil ha! Nå skal jeg ta en runde her for å se om alt ser greit ut, før jeg hiver meg i dusjen. Klokken 12 skal vi møte mamma, hennes samboer og ene søsteren min på kirkegården, slik at vi får tent lys, og laget jul for lille Sindre-min også. Så går turen hjem hit igjen for stort og smått til matlaging og julefeiring.

Jeg ønsker dere alle en rikrig god jul, og alt godt får det nye året.

Klemmer fra

3 kommentarer:

 1. Så herlig Andréa er.. hihi.. :-)
  Ønsker deg og dere en stemningfull og
  fin julekveld sammen med dine kjære.
  Jeg skal tenne ett lys for lille
  Sindre i dag!

  Stor juleklem fra Ida

  SvarSlett
 2. Kom over bloggen din og har lest din sterke historie fra begynnelse til slutt! Og tårene har trillet,og hjertet mitt føler med deg!
  Å miste sitt etterlengtede lille barn må være det absolutt tøffeste en kan oppleve i livet,og du forteller så åpent og ærlig om det at jeg kjenner smerten din!
  Selv om jeg ikke kjenner deg får jeg lyst til å gi deg en stor varm klem for det motet du viser med å fortelle historien deres. Så her får du en stor varm klem fra en ukjent Anne:) Klem Eva

  SvarSlett
 3. Hei vennen!
  Ville bare innom for å levere en GOD romjulsklem! Tenker på dere, og håper dere får tid til fine stunder innimellom. Stor klem fra Ida :)

  SvarSlett