mandag 30. november 2009

Adventskalender

Supermammaen har tatt ferie, og har blitt erstattet av en mamma som glemmer både klesbretting, blogging og mail-svaring. (jeg håper denne mammaen er tilbake en av dem nærmeste dagene slik at huset ikke forfaller helt før jul.) Grunnen er den at det for noen dager siden kom symaskin i hus. Jeg syr og syr, og vet ikke hva jeg skal gjøre med halvparten engang. Siste prosjektet mitt er adventskalender til snuppa mi. Okei, dette er jo egentlig ikke en blogg om interiør og slike ting, men jeg vil vise dere alikevel...

For et par uker siden lagde jeg denne rammen bestående av noen taklister jeg hadde igjen etter vi pusset opp soverommet, samt hønsenetting:
(beklager dårlige bilder)Jeg likte ramma så godt at jeg fant ut at jeg skulle lage en til som jeg kunne bruke til en adventskalender. Nå er det tett i tett med slike poser i forskjellige størrelser:Vel, jeg skal ikke skryte av at jeg er helt ferdig. Jeg planla litt dårlig, så på lørdag gikk jeg tom for silkebånd. Fikk endelig det i hus igjen i dag. Godt i gang med syingen så gikk jeg tom for tråd. Måtte sende mannen ut for å handle for meg (han som hadde lagt seg såååå godt til rette på sofaen.. ), og nå som jeg endelig har fått både silkebånd og tråd i hus har jeg gått tom for ståltråden som jeg har brukt til å lage tallene av. Tenke langsiktig sa du? Heldigvis er Andrèa fremdeles så liten at hun ikke merker at noen av posene kommer på for seint. Jeg skal prøve å få gjort meg ferdig i morgen mens Andrea er i barnehagen, for i morgen kveld skal vi på julebord, og jeg tror dessverre ikke det blir tatt så godt opp om jeg tar med håndarbeidet dit.


Jeg ønsker dere alle sammen en flott adventstid!


2 kommentarer:

 1. Hei Anne!
  Herlig herlig lesning! Kjenner energien din smitter! Den/de rammene du har laget er råfine da - høres jo ikke vanskelig ut heller.. hmmm.. kanskje jeg må få kjøpt meg litt hønsenetting en dag :) Kalenderen så veldig søt og fin ut - heldige Andréa! Du er flink!!!

  Håper dere koste dere masse på julebord - nei, ikke ta med håndarbeid.. haha.. det hadde nok ikke tatt seg så bra ut.. om ikke det er julebord sammen med husfliden, eller norske quiltelag.. haha! :-)

  Ha en fortsatt fin, energisk, kreativ og glad førjulstid :)

  Store klemmer fra Ida

  SvarSlett
 2. Tusen takk Ida :)

  Jeg ser nå at bildene har blitt altfor store..
  Neida, dem rammene er ikke så vanskelig å lage :) Jeg limte dem sammen, så smalt jeg i noen stifter for at det skulle holde seg ordentlig. Sparklet over stiftene og hjørnene på listene og pusset ned før jeg malte og stiftet fast hønsenettingen. Lett som bare det :)

  Julebordet ja... Jo altså, den siste timen hadde jeg det jo veldig hyggelig... (det var vel etter x-antall glas vin.) Var godt jeg ikke tok med håndarbeidet, for det ville nok ikke blitt godt mottatt om jeg hadde holdt på med det under talene :P

  Jeg skal prøve å få svart deg på mailen i morgen. Det er jo så koselig å få mail fra deg :)

  Stor klem

  (engelen fra deg har fått plass på fatet med adventslys. Syntes den ble så fin der :)

  SvarSlett