onsdag 18. november 2009

Varme mennesker!

Det finnes mange mennesker der ute som er så varme og omtenksomme, også har man dem menneskene som er EKSTRA varme og EKSTRA omtenksomme. Ida er en av disse ekstra varme og ekstra omtenksomme menneskene. På kort tid har jeg fått erfare at hun strør rundt seg med varme og omsorg. Jeg har lest i bloggen hennes at hun bl.a har laget og solgt sløyfer til inntekt for kreftforeningen. Det virker som ei jente som står på for andre, og denne gangen er det meg hun har tatt under sine beskyttende vinger. Bare etter å ha kommet tilfeldig over bloggen min har hun sendt meg mange gode ord både her, på mail og i brev. I går så dukket det opp en nydelig pakke i posten. I den lå det en vakker hvit engel, to armebånd som hun hadde laget (et til meg og et til Andrèa) samt noen nydelige englevinger som hun har sydd og brodert inn navnet til Sindre på. Så kjære Ida, takk for alle gode ord, og for en nydelig gave som rørte meg veldig!Datteren min ville ha på seg vingene, for hun syntes at dem var så fine (noe som hun har helt rett i!), men hun var ikke villig til å la seg fotografere... *sukker*

3 kommentarer:

 1. Hei:)
  Så bra at pakken er kommet frem, og så skjønn hun er med englevingene på.. hihi :-) Kjempekoselig at dere likte den! :) Også så fint innlegg du har laget her *snufs*! Hjerteprosjektet i forbindelse med rosa sløyfe med litt av ett prosjekt ja.. men det var veldig givende å kunne bidra på en annen måte enn andre :-) Jeg er jo litt sånn da.. vil helst gjøre ting på min egen måte :)

  Håper du har hatt en fin dag! Klem fra Ida

  SvarSlett
 2. Flotte mennesker fortjener å få høre det! Glassenglen har fått plass på komoden jeg har på soverommet med bilder av Sindre, lys og bamsene hans. Det er liksom vår private plass hvor ingen andre kommer til. Jeg har planer om å henge vingene på veggen over denne komoden. Der tror jeg dem vil passe veldig veldig fint inn :) (dem burde jo selvfølgelig henge i stua så alle får se dem, men jeg synes at vingene med hans navn på passer så fint inn på minneplassen hans)

  Ja, prosjektet ditt med dem rosa sløyfene var helt utrolig! Du er bare helt fantastisk. Jeg håper du er stolt av deg selv, for det har du virkelig god grunn til å være!

  Dagen har vært veldig fin. Hadde en ekstra lang kosestund med prinsessa mi før hun ble levert i barnehagen litt vel sent i dag, også koste vi oss masse før hun la seg :)
  Håper formen begynner å bli bedre hos dere, og at dere også har hatt en fin dag :)

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Heisann! Åh, jeg vet ikke hva jeg skal si - det føles veldig veldig godt å kunne få gi noe som kan skape en stemningsfull og verdig minneplass for godgutten deres. Det varmer skikkelig i hjertet mitt, det skal du vite! Så deilig med lange kosestunder før barnehagen - de er så gode når de er litt morgentrette og kosete på morgenkvisten :) Her er vi ferdig med spysyken heldigvis.. nå er det stille i huset, og jeg vurdere å legge meg tidlig, selvom det nok ikke skjer i kveld heller :-) Har ett forbedringspotensialet der!

  Stor klem fra Ida

  SvarSlett