lørdag 21. november 2009

Kjæreste lille Sindre-min.

Det er den 21.igjen i dag. 21.som skulle bli både din fødselsdag og din dødsdag. 8 måneder har gått siden vi fikk den tunge telefonen.8 mnd siden det første, store sjokket. 8 måneder siden vi hastet nedover til deg, og ba om at du måtte leve.8 mnd siden jeg hold deg i armene livløs og kald. Gud, som jeg hater denne dagen her. For hver gang denne datoen kommer vet jeg at vi er en månede lengre unna fra da vi mistet deg, og vi er en månede nærmere bursdagen din uten deg. Da skal vi samle familien for å feire deg, og minnes deg. Du er borte fra armene våre, men i hjertene våre vil du alltid leve. Mamma og pappa har hengt opp ny hylle i dag med plass til en del av tingene dine. Noen bamser, en sutt, bilder og mere.. Jeg savner deg så lille engelen min.5 kommentarer:

 1. Dere var i mine tanker i går - tenkte på denne datoen som bringer så mye godt og så mye vondt på en og samme tid med seg.

  Nydelig hvileplass dere har laget for Sindre!

  Varm klem

  SvarSlett
 2. Tante savner deg også lille venn.

  SvarSlett
 3. Dere var i mine tanker i går, 21. er en dato jeg ikke glemmer så lett..Nå nærmer det seg fødselsdagen ja, fint at dere planlegger å samles for å feire! Håper det blir en dag med rom for å dele minner, gråt, latter, klemmer, trøst og gode ord!
  Nydelig hage lillemann har, det er vakkert der..verdig en liten englegutt!
  Klem

  SvarSlett
 4. Du er i mine tanker hver eneste dag lillegull,savnet etter deg er stort.
  Nå er det ikke lenge til bursdagen din,å den dagen kommer til å bli veldig spesiell. Men vi skal gjøre det beste ut av dagen din Sindre-mann, Vi kan dele minner, le og gråte sammen. For din skyld lillevenn, for din skyld.

  Når det regner liker jeg å tenke at det er fordi du bader,og når det er sol tenker jeg at det er fordi du smiler ned til oss.Det gjør dem tunge dagene litt lettere og komme gjennom. Du kommer alltid til å være i mitt hjerte, å din plass kan ingen ta. Tante Malin elsker deg Sindre, for evig og alltid! <3

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint det tante Malin skrev.. Blir rørt..

  SvarSlett