lørdag 17. april 2010

Vår, varme og scrapbooking

Jeg koser meg med lyse dager, sol og varme. Tanken på at jeg snart kan plante hos lille Sindre-min gjør meg lettere til sinns. Jeg gleder meg til å grave i jorden, til å bli møkkete på fingrene, og til å se at blomsterbedet hans tar form. Det blir hjerteformet i år også, jeg ar allerede bestemt meg for hvordan det skal se ut. Resten av lyktene hans er tatt hjem for vårrengjøring og lakking, dem må jo bli sommerfine dem også!

Vi har akkurat vært hos mamma noen dager, kom hjem for noen timer siden. Det var godt med en tur vekk. Andrèa har vært blid som en sol, hun er rene drømmebarnet å ha med seg på tur. Ikke noe småkrangling, mas og tull. Vi har virkelig vært i feriemodus alle sammen, og bare ladet batteriene. Jeg føler at jeg virkelig har fått slappet av, og jeg har for en gangs skyld fått sove uten å vri meg i timesvis. (jeg skal dog ikke skryte på meg at jeg har sovet godt siden Andrèa har liggi mere oppå meg en vedsiden av meg...!)

Her er et par bilder fra vår tur :)

Etter en lang tur med både båtkjøring og bilkjøring var vi slitene begge to, så vel fremme hos mamma slang vi oss på sofaen for kosestund med teppe, sutt og film :)


Andrèa ville inn i dusjen så fort noen andre gikk på badet...


På onsdag var det tid for en tur ut for å mate "pipipene" :)

"jeg skal bare fange dem fuglene der.. åhh, hvorfor bare løper dem sin vei?"


Sist men ikke minst har jeg funnet frem scrapbookingutstyret mitt igjen, for nå har jeg tenkt at jeg skal få laget ferdig albumet til Sindre. Mine gode, omtenksomme mann var så snill at han kjøpte en fancy maskin til meg som skjærer ut alt jeg vil ha av bokstaver og mønster, så nå sitter jeg her i tide og utide. Jeg er redd for at han angrer litt på den gaven allerede siden den bråker en del, men innerst inne så vet jeg at det viktigste for han er at jeg har det bra, så da klarer han fint å overhøre litt bråk. Dessuten tror jeg nok at han også setter pris på at albumet forhåpentigvis snart er ferdig. Det blir godt å kunne sitte og bla i det når savnet blir for stort, stryke over bildene med fingrene og liksom få kose litt på han igjen. Jeg merker også at det er godt å ha noe å henge fingrene i, og som gjør at jeg får tankene litt over på andre ting.

Jeg vil få vise dere noe jeg lagde her om dagen. Venninnen min skal gi den til kjæresten sin i gave, og den skal være full av love hearts. Syntes selv den ble veldig søt, uten for mye dill-dal på.. :)(bildene er ikke av dem beste da jeg bare måtte ta dem i full fart)

Ønsker dere alle en super helg! Jeg skal kose meg på verandaen hvis finværet holder seg, og kveldene kommer nok til å gå med til albumlaging :)


6 kommentarer:

 1. Og jeg ser nå at bildene ble altfor store...

  SvarSlett
 2. Våren er en fin tid, lysere og varmere. Tenker meg at graven blir fin med flotte vårblomster!

  Hva heter denne scrappingmaskinen din? Den hørtes veldig kjekk ut! :)

  SvarSlett
 3. Den er helt suveren :) Silhouette SD Digital Cutting Tool. Jeg bestilte dn fra www.bikuben.com, for der var den mye rimligere enn andre plasser :)

  SvarSlett
 4. Hei snuppa!

  Åh, så mange fine bilder. Jeg har jo snikktittet litt inne på FB før, men det er SÅ godt å lese at dere koser dere sammen med at solen varer lenger og gjør dagene lysere, og at temperaturen gir mer varme i kroppen. Dere er så flinke til å ta vare på hverandre og øyeblikkene, det beundrer jeg dere for!

  Den boksen du har laget til venninne din var bare så fin. DU er FLINK! Og jeg er misunnelig på silhouetten din, skal inn å sjekke på bikuben om jeg kan ta meg råd til en slik.. *sukk* Takk for tips forresten!

  Tusen takk for både superkoselig *blush* hilsen på bloggen om kjolen og i dag :) Jeg har jo ett lite prosjekt gående til deg vet du ;-D, kanskje det kommer noen ugler din vei også.. hvem vet ;-D

  Nå skal jeg straks på jobb igjen, har vært travelt denne helgen, så jeg satser på at siste natten blir bra, nå har jeg oversikt og kjenner pasientene nok til at jeg mest sannsynlig vet hva de trenger når de ringer på :)

  Håper dere har hatt en fin helg!
  Glad i deg!

  Klem fra ida

  SvarSlett
 5. ps. jepps, jeg kan ikke strikke.. hihi ;-)

  SvarSlett
 6. Takk for tipset! Kanskje jeg må skaffe meg en slik og få bryllupsbildene våre på plass. På høy tid!

  SvarSlett