fredag 2. april 2010

Gave til min kjære.

Siden jeg har blitt så veldig glad i smykket som jeg viste frem i forrige innlegg ville jeg gi et til Eldar også. Han måtte selvfølgelig få noe som var litt mere maskulint enn mitt. Det dukket opp i postkassen vår for et par dager siden, og min kjære likte det så godt at han måtte ta det på seg med en gang. Det er med sorg han har lagt det fra seg hjemme disse to nettene hvor han har jobbet.

Da jeg skulle bestille det spurte jeg han om han ville ha navnene til oss alle fire, eller bare til ungene. Der var han bestemt, han skulle bare ha navnene til ungene, for hvis vi noen gang får flere barn så skulle dem navnene på også! For meg så varmet det så utrolig mye, for det viser meg bare at han ser fremover nå, og ikke bare bakover.Jeg vet at Sindre aldri vil bli glemt. Han vil alltid være en stor del av vårt liv, for alltid elsket, aldri glemt.. Bare at nå begynner det å bli rom for fremtiden også, ikke bare fortiden.
Smykkene er ikke så ille dyre, man får dem akkurat slik man vil ha dem, og leveringstiden er ikke lang. Dem kan bestilles her. Virkelig verdt å ta en titt!6 kommentarer:

 1. Hei vennen!
  Det var kjempefint, og ett veldig smart alternativ for den mer maskuline følelsen ;-D Merker på deg at du er litt lettere i humøret om dagen, kan det stemme? Godt å høre at dere ser fremover nå. Selvfølgelig blir aldri Sindre glemt, hvordan er det i det hele tatt mulig? Han dype fotspor vil alltid bli husket, og han vil alltid være like mye savnet og like høyt elsket!

  Håper dere har fått hatt en fin påske sammen, tross merkedager. Stor varm (og trøtt) klem fra Ida

  SvarSlett
 2. Hei vennen. Ja, jeg føler meg litt lettere til sinns for tiden. Jeg har slått meg litt mere til ro med alt det andre som har skjedd den siste tiden også, så nå føler jeg at jeg får puste litt igjen. I dag har vi hatt middagsgjester, og det var veldig hyggelig :)

  SvarSlett
 3. Det var utrolig fint, det smykket og! Skjønner veldig godt at Eldar helst ikke vil ta det av seg!
  Takk for link, skal gå inn å ta en titt :)
  Godt å høre at du er lettere til sinns for tiden. Håper dere har hatt en fin påske, min venn!

  Klem klem :)

  SvarSlett
 4. Takk for link til smykke-siden.
  Har bestilt meg 2 smykker jeg.
  Takk

  SvarSlett
 5. Hei vennen!

  Tuuuuuusen millioner takk for en utrolig koselig overraskelse i posten.. godtepose.. you bet! Jeg har allerede tusen idéer i hodet for hva jeg skal bruke mesteparten av det til. Nydelig hjemmelaget (?) kort, og rørende lesning. Jeg satt i bilen på vei til barnehagen, og snufset meg avgårde :) Tusen tusen takk.. du er så snill som tenker på meg opp i alt du er igjennom nå! Jeg er nesten litt målløs.. så TUSEN TUSEN TAKK!

  Tenker masse på deg om dagene.. du får ikke lov å ha dårlig samvittighet ang kontakt/mail osv.. slikt tar vi når vi har overskudd og tid :) Tenkte jeg skulle sende deg en mail en dag.. men tenker det blir via posten i stedet, mye hyggeligere det!

  I morgen skal jeg rydde boden... skal bli deilig, for nå får jeg knapt opp døren! Selvom jeg gjerne skulle brukt fritiden til andre ting.. jeg MÅ! *motivasjon trengs*

  Love you snuppa!

  Stor takknemlig og glad klem fra Ida

  SvarSlett
 6. Takk Trinemarine :) Påsken her bestod av et stykk sykt barn, og en mann som jobbet. Nå har han langfri, så i morgen reiser vi til mamma og blir der noen dager. Blir godt med litt "ordentlig ferie" for oss også :) Håper at dere storkoste dere :)

  Ida: Det var bare hyggelig! Nå har jeg fått så mye fint av deg at jeg syntes det var på tide å gi litt tilbake. Det var jo ikke store tingen, men det er jo kjekt med litt "pynt" når man lager så mye fint som du gjør. Er bare glad for å kunne gjøre deg litt glad også :) Kortet var hjemmelaget ja. Nå har jeg fått en fin sak i huset som skjærer ut skrift osv, så nå blir kortene enda mere ordentlige! :)
  Dem siste dagene har jeg sitti med scrappesakene fra morgen til kveld, så nå tror jeg Eldar begyner å bli litt lei :P

  SvarSlett