søndag 6. juni 2010

sommerplaner og samtaletimer.

Nå er det lenge siden jeg har skrivd her. Jeg kjenner at jeg rett og slett ikke bare har lyst for tiden, så da gjør jeg ikke det heller. Selv om det blir stille herfra innimellom så ligger vi ikke på latsiden alikevel. Meg og Andrèa har vært i dyreparken i Kristiansand sammen med ei venninne av meg og hennes datter. Det kan jeg love dere at var stor suksess både for små og store. Vi hadde en aldeles fantastisk dag! Neste dag bar det i vei til Trysil og familiebesøk. Der hadde vi noen kjempe deilige dager hvor vi bare slappet av og koste oss. Andrèa skjønte ikke helt at hun hadde oldemor og oldefar der også, for hun har jo det her vi bor også, så da jeg skulle prøve å forklare henne hva oldemor og oldefar i Trysil heter utbrøt hun bare: "jamen, jeg har jo EGEN oldemor og oldefar jeg!". Og da vi hadde kommet vel frem, og hun hadde fått hilst på dem sa hun: "mamma, kan vi finne han ekte oldefaren min nå?". Det er ikke greit å være lita, og skal måtte skjønne alt, men vi andre fikk oss ihvertfall en god latter! :) Dagen etter vi kom hjem igjen var det barnas dag her i byen, så da var vi der og gikk i toget med mange andre foreldre og barn fra barnehagen, og dagen ble avsluttet med en bedre middag ute sammen med svigerforeldrene mine siden svigerfar hadde bursdag. Det ble mye farting den uken der, men vi hadde det kjempe fint alle tre!

Nå er det streik i barnehagen her, så Andrèa har noen ekstra fridager. Jeg tror nok hun synes dem kan bli litt lange siden hun er vandt til å være sammen med andre barn flere dager i uken, men det går stort sett greit. Akkurat nå er det litt ekstra kjedelig siden hun er syk, og derfor ikke kan ut i finværet. Eldar har jobbperioden sin igjen også, så han ser vi nesten ikke for tiden. Heldigvis har Andrèa slått seg til ro med at pappa er mye borte i perioder. Nå ser vi frem til ferieturer og masse kos utover sommeren! Jeg gleder meg faktisk veldig til en ukes teltur i Sverige. (trodde aldri jeg skulle foreslå telttur!) Jeg vil at Andrèa skal lære det fra hun er liten at det ikke trenger være flotte, fancy turer for at man skal ha det fint. Det blir en uke uten TV, men med barnespill i bagasjen, lek og familietid. Da MÅ vi bruke tiden sammen, og det ser jeg virkelig frem til :) Ellers skal vi en uke på hytta, og forhåpentligvis en uke på båttur også.
Meg og Andrèa har også litt småplaner når pappaen jobber, som f.eks noen dager på hyttetur med dem vi var i Dyreparken med. Det blir godt med så mye kvalitetstid sammen!

Ellers hadde jeg min første samtaletime på fredag. Hun kunne konkludere med at jeg var helt normal, med en helt normal sorgreaksjon. Hun mente at 14 mnd ikke var noen ting i en slik sammenheng, og det synes jeg var litt godt å høre. Jeg sitter så ofte med følelsen av at andre mener at jeg nå må glemme, så det å få bekreftet at jeg er helt normal var befriende!

3 kommentarer:

 1. Så fin lesning! ME LOVE ♥

  Har endelig sendt deg en mail!
  Savner deg, tenker på deg og er veldig glad i deg!

  Stor klem fra Ida

  SvarSlett
 2. Klart du er normal! Man glemmer ikke, og man skal ikke glemme!

  Så godt å høre at dere har kost dere skikkelig. :)

  SvarSlett
 3. Det må jo være helt normalt og vel så det. Jeg sørger jo over bestemoren min ennå, og det er akkurat ett år siden nå.. Sørger også over mamman min som døde for 16 år siden. Men på en litt annnen måte likevel. Det er ikke så sterkt lenger.
  Såklart jeg ville sørget ennå mer, sterkere og lenger over et barn. Det må være utrolig vondt, jeg føler så med deg!!
  Synes du virker sterk jeg!:) Klem

  SvarSlett