onsdag 13. juli 2011

Ei lita prinsesse...

....fikk se kofferten til lillebror, og lurte på hva det var. Da jeg sa at det var tingene hans ville hun se.. Øverst i kofferten lå bamsedressen hans. Hun utbryter :"mamma, det er lillebror sin jo!", røsket den til seg, og satte seg i sofaen med den.Der koste hun med den mens tårene trillet.Lillebror blir nok aldri glemt..3 kommentarer:

 1. Hei! Jeg kom over bloggen din for et par dager siden, og det ble ikke mye søvn den første natten! Ble helt bergtatt av den fantastisk rørende og ærlige måten du skriver på! Gråt nærmest kontinuerlig, alt ble så utrolig sårt og ekte i måten du legger historien frem på.

  Jeg beundrer deg for å klare å sette ord på hvordan du og din familie har det, også i tiden etter. Håper du finner tid og mening i å oppdatere mer fremover. Jeg følger spendt med på livet her fra sidelinjen!

  Du skriver ærlig om tankene på å få ett nytt barn, hvordan er det nå? forstår at du har en sykdom som gjør at det kan bli vanskelig?..

  Uansett tenker jeg på deg og andre neglemammaer. Heldigvis har dere en fantastisk datter til å holde dere oppe på de tyngste dagene <3

  Klem fra Silje

  SvarSlett
 2. Hei! Ville bare si at bloggen og historien din har gjort sånn inntrykk på meg! Ønsker deg & dine en fin sommer & all mulig lykke til med fremtiden! Så flinke dere er til å inkludere storesøster i sorgen over lillebror.Med alt dere har gjennomgått kan det bare gå en vei nå! Go klem! I :)

  SvarSlett
 3. Åhh. Hun er skjønn, prinsessen din! Stakkars barn som må bære på en så stor sorg <3

  SvarSlett