mandag 21. mars 2011

To år...

Det har gått to år.. To år siden glede ble gjort om til sorg, og latter til tårer.
To år, elskede engel, siden du forlot oss så altfor tidlig. Det går ikke en dag uten at jeg savner deg, uten at jeg lengter etter å holde deg i armene mine.

Var du med oss i går, lille Sindre-min, da vi var hos deg så lenge? Hørte du, lille Sindre-min, alt det morsomme storesøster hadde å fortelle? Storesøster som var så fast bestemt på at bamsen og engelen din måtte få navn, så nå har hun døpt dem for hunden Plimme og engelen Vakre Flyvende Fe. Dem måtte jo ha navn dem også slik som alle hennes ting har.. Hun savner deg enda, lille Sindre-min, akkurat sånn som vi gjør.

Takk for den tiden vi fikk låne deg, elskede engel. Du vil for alltid leve videre i hjertene våre.
Se deg rundt i kveld ,elskede engel, når mørket har senket seg. Se på alle lysene som brenner over hele landet til minne om en helt spesiell gutt som ble til en engel så altfor tidlig. Tenk på alt du fikk utrettet,lille Sindre-min, på den tiden vi fikk låne deg. Du har lært så mange mennesker så mye om livet. Takk for alt du har gjort!

For alltid elsket, aldri glemt.. En dag skal vi møtes igjen.

3 kommentarer:

 1. Tårene renner nedover skinnene mine, Anne! Da jeg sto opp idag tente jeg straks lyset, og siden har det brent! Det skal få brenne helt til jeg går å legger meg idag! Jeg fortalte Christoffer om lyset som brant, og om lille nydelige vakre Sindre som ikke fikk være med dere lenger her på jorden. Han insisterte på at vi skulle gå bort til vinduet for å sende noen smil opp til ham. *smiler* Vet at dagen har vært fryktelig tung for dere idag. Vit at dere er med meg i tankene!

  Det finnes ingen ord for hvor ubeskrivelig urettferdig verden er. Jeg savner Sindre jeg også, enda jeg aldri fikk møtt ham.

  Kjempeglad i deg vennen!
  STOR og varm klem fra Ida

  SvarSlett
 2. Åhh, så nydelig skrevet! Og aldeles nydelig kommentar fra Ida! Hjertet brister...

  SvarSlett
 3. Skjønne Anne, for et fint innlegg. Tårene triller...
  Lysene brant over hele stuen i går, til minne om en nydelig liten englegutt som måtte dra så altfor tidlig.
  De brant også for dere Anne, for deg, E og lille store prinsessen!
  Jeg tenker ofte på dere, og Sindre sniker seg inn i tankene mine støtt og stadig. Verden er så urettferdig av og til..
  Lille Sindre, alltid elsket, aldri glemt ♥

  SvarSlett