søndag 21. mars 2010

Takk..

Jeg har fått så mange meldinger i dag, så mange varme ord. I dag tennes lys for lille Sindre-min over hele landet, og det varmer et knust mammahjerte at så mange husker på han, og vil minnes han sammen med oss denne dagen. Et år har gått, skorper blir revet av sår som såvidt har begynt å gro, og alt er bare et kaos av tanker og følelser. På denne tiden for et år siden stod jeg i et hvitt, sterilt og kaldt sykehuskapell.. Sindre lå innpakket i et rødt teppe i en stygg og rusten smijernseng. Det er masse tanker og følelser på en dag som denne, så mange minner som kommer frem. Jeg kjenner at jeg ikke har så mye å si akkurat i dag..

Kjære lille Sindre-min. Takk for den tiden vi fikk låne deg. Minnene er mange. Vi savner deg..
8 kommentarer:

 1. Tenker masse på deg og dine. Det er en vanskelig dag. Ser bare på de fine bildene av den fine gutten deres, det er godt med bilder. Når en får de vanskelige bildene/minnene så merker jeg at det godt å se på bilder. Det er ikke så mye å si, utenom at det må være en utrolig tøff dag for deg og dine.
  Vennlig hilsen Solbjørg

  SvarSlett
 2. enker masse på deg og din familie i dag :( mange varme klemmer til deg
  klem emma-li (BP)

  SvarSlett
 3. Varme klemmer til deg på denne dagen.
  klem fra en som har fulgt historien din fra BP (melody)

  SvarSlett
 4. Tenker masse på deg/dere i dag....
  Varme klemmer..

  SvarSlett
 5. mangen gode tanker til deg og dine!!!

  SvarSlett
 6. Hei vennen!

  Jeg skrev en hilsen her i går, men ser at den ikke har kommet med. Har sikkert trykket videre før jeg logget på eller noe..

  Tenkte på dere i hele går - det vil si - det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg, men i går var en veldig spesiell dag. Jeg og Henrik snakket mye om Sindre, og dere. Henrik har nok forstått hvor mye du betyr for meg etterhvert.

  Jeg tente ett lys i går kveld, og lot det stå å skinne i vinduet. Jeg kikket opp, og tenkte at Sindre nok har det godt der han er. Samtidig er det så vondt, og fremdeles så uforståelig at han ikke fikk fortsette her på jorden sammen med dere. Lyset brant helt til jeg gikk å la meg, og hjertet som hang rundt symboliserer at Sindre har fått en stor plass i mitt hjerte også.

  Sender en varm og stor klem til deg. Jeg håper du går en bedre tid i vente nå, jeg håper etterhvert at livsgnisten og gleden står sterkere enn sorgen. Og jeg håper så veldig at det ikke er lenge til vi kan treffes. Jeg savner deg sånn :)

  Du betyr mye for meg Anne, go jeg er veldig glad i deg! Stor varm klem fra Ida

  SvarSlett
 7. Hei, jeg skrev en hilsen til deg og dine på søndag. Men så tenkte jeg, når jeg leste igjennom den etter på, at du lurte kanskje hvordan jeg kunne kanskje vite litt hvordan du hadde det. Men det er fordi jeg er også mor til et lite englebarn. (Kanskje du visste det allerede, pga. den andre kommentaren som jeg sendte tidligere. Men jeg ville bare si det, slik at du visste. For en får nok rare kommentarer fra andre.) Hilsen Solbjørg

  SvarSlett